Christmas gift guide voor honden(liefhebbers)

Christmas gift guide voor honden(liefhebbers)

Door Aldwin Boer op Dec 06, 2023

Cadeautjes voor honden of hondenliefhebbers? We helpen je graag op weg!

De eerste sneeuw is gevallen, sinterklaas is het land uit en de kerst komt er nu echt aan. Hét moment om na te denken over cadeaus. Of je nu voor meerdere personen een klein cadeautje wilt kopen of op zoek bent naar een mooi cadeau voor een hond(enliefhebber), hieronder vind je drie leuke opties per prijscategorie.

Kleine disclaimer: in het budget zijn verzendkosten niet meegenomen. De meeste webshops die hieronder genoemd zijn, werken met gratis verzenden boven een bepaald bedrag. Combineer je meerdere cadeaus of shop je ook voor jezelf? Dan worden onderstaande cadeaus in sommige gevallen gratis verzonden. 

Hondencadeaus onder € 15,-

Ook voor relatief laag budget zijn er ontzettend leuke cadeautjes te vinden. Hieronder drie tips voor een klein budget.

Kerstspeeltje

Arko's Wereld hondenspeeltje kerst

Arko’s Wereld heeft een aantal ontzettend leuke kerstspeeltjes toegevoegd aan de kerstcollectie. Zelf vinden wij de Gingerbread latte of Gingerbread duo speeltjes ontzettend leuke, betaalbare opties. Shop je bij Arko’s Wereld? Met de code BOBBA10 krijg je ook nog eens 10% korting! Tip: de categorie Kerstmis bevat alle kerstopties!

Arko’s Trainerspakket

Arko's Wereld trainerspakket

Met Arko’s Trainerspakket is jouw hond ook direct klaar voor de eerste training van 2024! Extra top: Arko’s Wereld houdt rekening met wensen en allergieën. Zo bestellen we voor Bobby graag kleine trainers, ideaal voor tijdens onze behendigheidslessen. Heeft jouw hond allergieën? Lincy denkt graag met je mee. Met BOBBA10 shop je 10% korting op het trainerspakket, daarmee is het slechts € 9,99! ( €11,99 zonder korting).

Bobba Bars giftset small

Goede verzorgingsproducten zijn uiteraard onmisbaar voor iedere hond. 

De Bobba Bars giftset small is een leuke manier om kennis te maken met de verschillende Bobba Bars verzorgingsproducten. De set bestaat uit een potenbalsem, mini soapbar, mini vachtspray en een lekkere snack. De set wordt ook nog eens mooi ingepakt, dus is direct klaar om weg te geven! Je shopt de giftset voor € 12,95 en de set is verkrijgbaar in de geuren Lavendel en Candy Cane (Limited Edition).

Hondencadeaus onder € 30,-

Ligt jouw budget iets hoger? Ook hierin zijn verschillende leuke cadeaus te vinden. Hieronder vind je drie leuke opties voor een budget tot € 30,-.

Springer Classic Honden Drinkfles

Nooff drinkfles Springer hond

Misschien niet het eerste kerstcadeau waar je aan denkt, maar deze drinkfles is een echte musthave voor iedere hondeneigenaar. De fles is makkelijk mee te nemen, waardoor je hond tijdens iedere wandeling of gelegenheid toegang heeft tot drinkwater. Ideaal! Wij hebben onze drinkfles geshopt bij Nooff – de drinkfles is daar ook nog eens in veel verschillende kleuren beschikbaar. We hebben onze eigen drinkfles al een tijdje en wat ik echt een heel groot voordeel vind is dat deze flessen van écht goede kwaliteit zijn. Ze kunnen tegen een stootje en zijn door de vormgeving erg fijn in gebruik.
Er kan 650 ml water in de fles en hij kost € 23,95.

Hondenverwenpakket van Cooper & Quint

Hondenverwenpakket Cooper & Quint

Cooper & Quint heeft een heel tof hondenverwenpakket samengesteld met hierin een touwspeeltje voor speelplezier samen, de Stellar Bal voor mentale uitdaging & een exclusief receptenboek voor zelfgemaakte hondensnacks. Het pakket heeft een speciale prijs van € 30,-.
Je krijgt 15% korting bij Cooper & Quint met de code BOBBABARS – daarmee is dit pakket slechts € 25,50!

Bobba Bars giftset medium

Ben je bekend met de Bobba Bars producten en wil je graag full size producten ontvangen? Of wil je een hondenliefhebber een set luxe hondenverzorgingsproducten cadeau doen?
Dan is de Bobba Bars giftset medium een hele mooie optie! Je ontvangt een full size soapbar en vachtspray, potenbalsem en een snack in een mooie giftbox. De giftset is verkrijgbaar in de geuren Lavendel en Candy Cane (Limited Edition). Je shopt ‘m voor € 24,95.  

 

Hondencadeaus onder € 50,-

Wil jij deze kerst uitpakken voor jouw hondenvriend? Hieronder lees je drie cadeaus voor een budget tot € 50,-.

Badjas

Een badjas is het hele jaar ideaal, ook als je thuiskomt na een wandeling. Je hond droogt sneller & warmer op én jij hebt minder nattigheid in huis. De badjas is handgemaakt door RAWR Pets en is verkrijgbaar van XS t/m L. Je shopt ‘m voor € 34,95. Zo is er zelfs nog budget over, extra leuk om cadeau te geven in combinatie met een giftset Small! 😉

Beloningstasje

Beloningstasje Nooff

Een echte eye-catcher: een beloningstasje van Nooff! De tasjes zijn ontzettend functioneel. Zo zijn ze waterdicht en bevatten meerdere vakjes. Je kunt je eigen items scheiden van je hondenitems, waardoor je sleutels bijvoorbeeld niet naar hondensnoepjes gaan ruiken haha! Het voorvak is trouwens ook uitneembaar, dus je kunt deze gemakkelijk schoonmaken.
Ook is er een handige poepzakjesdispenser ingebouwd, waardoor je altijd poepzakjes bij je hebt. De tasjes zijn verkrijgbaar in drie kleuren. Zelf ben ik voor olijfgroen gegaan (zie bovenstaande foto), maar bugandy & grijs zijn ook prachtig! Je shopt ze voor € 44,95 per stuk. 

Bobba Bars giftset large

Op zoek naar een luxe verzorgingspakket? We’ve got you covered! Met de giftset large ontvang je een soapbar, vachtspray en luxe handdoek in een mooie giftbox. Tof om te geven én te krijgen!
Je shopt de giftset in de geuren Lavendel en Candy Cane (Limited Edition) voor € 39,95.

Hondencadeaus in verschillende prijzen

Er zijn ook een aantal cadeaus die je zelf zo duur kunt maken als je zelf wilt, of die variëren per regio. Hieronder een paar leuke opties.

Fotoshoot

Bobba Bars

Hoe leuk is het om een blijvende herinnering cadeau te geven! Er zijn heel veel opties mogelijk, bijvoorbeeld een toffe indoor studio shoot, of een wintershoot op mooie boslocatie. Veel fotografen bieden ook de mogelijkheid voor een cadeaubon, zo kun je ervoor kiezen om een fotoshoot, extra foto(‘s) of een cadeaubon ter waarde van een bepaald bedrag cadeau te geven. Je kunt hiervoor altijd even informeren bij de fotograaf naar keuze.

We kunnen onderstaande fotografen van harte aanbevelen:
Noorden van het land: Banke Foto Avontuur
Midden van het land: Simondel Fotografie
Zuiden van het land: Fentastic Moments
Studiofotografie (Noord Nederland): PUPS Photo Studio

Schapenvacht

Bobba Bars foto Bobby

Misschien niet een cadeau waar je direct aan denkt, maar je hond gaat je dankbaar zijn! Zeker tijdens de koude dagen zijn schapenvachten heerlijk om heerlijk op (of in – ze zijn er ook in manden) te kruipen. Schapenvachten zijn warmte regulerend, heerlijk zacht, vuilafstotend en druk verlagend. Wij zijn groot fan van de vachten van De Foddebosk.  De prijs is afhankelijk van het formaat & de kwaliteit van de vacht.
Groot voordeel van shoppen bij De Foddebosk? De persoonlijke service! Ben je op zoek naar iets specifieks? Ze denken heel graag met je mee.
Extra leuk: tot 1 januari 2024 krijg je 10% korting met de code BOBBA10!

Halsband

Cooper & Quint Halsband

De halsbanden van Cooper & Quint: ik schreef er al eerder een blog over, maar ik ben zo verliefd op dit exemplaar! Kerst is misschien wel dé gelegenheid om ‘m aan te schaffen. De prijs varieert per maat, met de code BOBBABARS krijg je in ieder geval 15% korting op al je aankopen bij Cooper & Quint!  

Laat een opmerking achter