Bobba Bars op Woef Weekend - Bobba Bars

Bobba Bars op Woef Weekend

Door Aldwin Boer op Oct 02, 2023

22 t/m 25 september was de eerste editie van Woef Weekend, met op 24 september de Woef Winkelstraat. De Woef Winkelstraat was gevuld met (h)ondernemers die de mooiste en leukste items verkochten.

Het evenement

Woef Weekend is een weekend vol fun, fur en friends. Deelnemers van Woef Weekend, waren een heel weekend op pad met hun hond. Het weekend werd gehouden op Molencaten Park Kuierpad in Wezuperbrug. Een mooi groot park met alle ruimte en facetten om er een heel gezellig weekend van te maken!

Er waren verschillende activiteiten georganiseerd, waar de deelnemers van Woef Weekend zich voor in konden schrijven, waaronder dus de Woef Winkelstraat.

Woef Winkelstraat

Wij waren zelf niet het hele weekend aanwezig, maar enkel met onze stand in de Woef Winkelstraat. Deze was daadwerkelijk ingericht als winkelstraat, alle stands stonden op een rij en deelnemers konden van het begin tot het einde langs de stands lopen. Echt leuk om weer een aantal (inmiddels) bekende gezichten te zien, maar ook leuk om (voor ons) nieuwe standhouders te leren kennen.

Sommige deelnemers hadden er al een heel druk weekend op zitten en waren op zondag lekker aan het snuffelen tussen de kraampjes. We hebben genoten van mooi weer, leuke gesprekken en ook een aantal nieuwe klanten mogen begroeten in de stand.

Ik volg jullie al op Instagram!

‘Hé wat leuk dat jullie er ook staan! Ik volg jullie al een tijdje op Instagram en ben blij dat ik de geuren nu in het echt kan ruiken!’

Dit soort reacties hebben we een aantal keer gekregen en hier werd ik echt heel blij van. Geur is erg persoonlijk en hoe fijn is het als je inderdaad de geuren een keertje in het echt kunt ruiken! Een andere reactie die we een aantal keer kregen was:

‘Ik dacht al dat jullie soapbars lekker zouden ruiken, maar ze ruiken nóg lekkerder dan ik al dacht!’

Wat een mooi compliment, dit soort reacties maken echt onze dag helemaal goed!

Het evenement was qua opkomst iets rustiger dan we misschien hadden gehoopt, maar de sfeer was ontzettend gezellig. We hebben een aantal baasjes blij mogen maken met onze producten, uiteindelijk was de vachtspray het meest verkochte item.

Evenementen en interactie met onze klanten is voor ons echt heel waardevol, we doen dit dan ook heel graag. Mocht je in de toekomst een evenement organiseren waar Bobba Bars goed bij zou passen, laat het zeker weten. Als we kunnen, komen we graag langs!

Laat een opmerking achter