Over Bobba Bars

Het wordt wel vaker geroepen toch? ‘Onder de douche bedenk je meestal de beste ideeën.’ Zo kwam ook het idee voor Bobba Bars onder de douche tot stand.Tijdens het wassen van onze hond Bobby, zag Marieke haar eigen verzorgingsproducten staan en bedacht ze dat we onze eigen verzorgingsproducten met veel meer zorg selecteren dan de shampoo waar ze Bobby mee wast. En dat terwijl ze weet hoe belangrijk de vachtverzorging voor de hond is!

Dat moest veranderen vond Marieke. Ze verdiepte zich in de verschillende mogelijke ingrediënten voor het maken van eigen verzorgingsproducten en ging aan de slag met het maken van haar eigen soapbars. Ze koos natuurlijke ingrediënten die goed passen bij de hondenvacht (en -huid) keek naar mogelijkheden om hiermee een zo duurzaam mogelijk product te kunnen maken. Tevens las ze zich in in het effect van verschillende essentiële oliën bij honden, om tot een product te komen dat zo prettig mogelijk is voor hond, milieu én eigenaar. 

En dát is gelukt. De zeep werd zo’n succes, dat Marieke meer honden kennis willen laten maken met de Bobba Bars producten. Deze worden nog steeds met dezelfde liefde gemaakt door Marieke. Liefde voor hond, milieu en mens komen samen en dat is wat Bobba Bars zo speciaal maakt.

Neem contact met ons op

Contact infomatie

BTW: NL004478611B51

KVK: 87791064