Hoe bewaar jij jouw Bobba Bar? - Bobba Bars

Hoe bewaar jij jouw Bobba Bar?

Door Aldwin Boer op Mar 15, 2023

Tijd voor een feestje, want er is weer een mooi, nieuw product toegevoegd aan de webshop. Dit keer een product met een wel heel speciaal verhaal..

Al een tijdje zijn wij bezig met het zoeken naar een zeepbakje, waar jij jouw Bobba Bar goed in kunt bewaren. Er zijn veel mogelijkheden in de markt, maar daarvan is niet altijd duidelijk welke materialen hiervoor zijn gebruikt, of hoe deze zijn geproduceerd. Dit moest & kan anders vonden wij! 

Aldwin kwam voor zijn werk op een lokale zorgboerderij, waar ook cliënten bezig zijn met houtbewerking. Hier werd verteld dat de zorgboerderij zowel grote producten maakt, maar eigenlijk ook op zoek was naar nieuwe - kleinere - producten. Voor cliënten is het goed om aan verschillende producten te werken, zowel voor de afwisseling als voor het leren van nieuwe taken.

Dit bracht ons aan het denken. Hoe mooi zou het zijn als deze zorgboerderij ons zou kunnen helpen aan een mooi zeepbakje dat cliënten kunnen maken?

En zo geschiedde. De zorgboerderij heeft ons geadviseerd in houtkeuze, is aan de slag gegaan met een maakbaar prototype en deze is door ons getest. 

Onze zeepbakjes worden nu geproduceerd met Nederlandse materialen en door cliënten van een lokale zorgboerderij. Hier zijn wij ontzettend trots op!

Wist je dat de manier van bewaren van jouw soapbar de levensduur met een (flink) aantal wasbeurten kan verlengen? Laat na gebruik van de Bobba Bar de soapbar even drogen en leg deze in het zeepbakje. Na verloop van tijd wordt jouw Bobba Bar natuurlijk kleiner, dus op termijn passen er twee naast elkaar in haha! Wil je meerdere bars kwijt? Zet ze dan rechtop. 

Bewaar jouw Bobba Bar(s) het liefste op een droge plek, zonder direct daglicht. Zeker de bars waar natuurlijke klei aan is toegevoegd, verkleuren na verloop van tijd als deze worden blootgesteld aan zonlicht.

Gebruik je een zeepzakje? Haal de soapbar dan na het wassen uit het zakje en laat deze separaat drogen. 

Laat een opmerking achter