Hoe gebruik ik een sample? - Bobba Bars

Hoe gebruik ik een sample?

Door Aldwin Boer op May 25, 2023

Wat leuk dat je interesse hebt in onze producten en dat je een sample wilt uitproberen! Onze samples zijn meer dan geschikt voor het wassen van jouw hond, ondanks dat ze qua formaat wel echt anders zijn dan onze full size soapbars. 

In deze blog geef ik je een aantal tips hoe je jouw sample kunt gebruiken en onze soapbars daarmee kunt uitproberen! 

Hoe worden de samples gemaakt?

Als wij onze soapbars maken, doen we dit in een grote mal. Zo maken we nooit enkele soapbars, maar in de huidige mal per 20 tegelijk!  Bij het snijden, komt dit nooit helemaal precies uit. Zo houden wij altijd een klein stukje zeep over, dat te klein is om als volledige soapbar verkocht te worden. Hier snijden wij vervolgens onze samples uit.

Met het gebruiken van een sample draag je dus bij aan het optimaal benutten van grondstoffen. We hoeven niks weg te gooien en jij kunt kennismaken met ons product. Voor beide dus een goede deal!

Kan ik er dan ook echt mee wassen?

Ja! Qua ervaring wast dit natuurlijk heel anders dan een full size soapbar. Echter, je kunt de samples perfect gebruiken om jouw hond te wassen, ze zijn zeker niet bedoeld om alleen te ruiken. 

Ik kan mij voorstellen dat je benieuwd bent hoe je met zo'n klein stukje zeep jouw hond kunt wassen. Je kunt samples op meerdere manieren gebruiken:

  1. Met een washandje

Je kunt de sample gebruiken om een washandje in te zepen. Maak hiervoor het washandje even nat onder de kraan en sop het washandje vervolgens in met de sample. Met het washandje kun je vervolgens jouw hond wassen (uiteraard de vacht eerst goed nat maken).

Je kunt het washandje uiteraard ook vervangen door het zeepzakje.

  1. Direct op de vacht

Oke, dit is misschien wat onhandiger qua vasthouden, maar je kunt uiteraard ook de soapbar direct op de vacht gebruiken. Houd er rekening mee dat de soapbar natuurlijk wel wat glibberig kan worden, maar zeker bij kleinere honden óf bij honden die heel rustig zijn onder de douche, is dit een goede optie. Houdt er wel rekening mee dat het wassen met een sample over het algemeen een stukje langer duurt dan met een reguliere soapbar.

  1. In een washandje of zeepzakje

 Huh? Ja, je kunt de sample ook ín een washandje of zeepzakje doen. Houdt er wel rekening mee dat de soapbar zo minder schuimt dan bij de twee methodes hiervoor. Ben je na de eerste wasbeurt verkocht? Je kunt het laatste stukje van jouw sample ook samen met een full size bar in een zeepzakje of washandje doen. Zo gebruik je de volledige sample op, wel zo duurzaam.

Hoe lang gaat een sample mee?

Dat is heel erg afhankelijk van het formaat van jouw hond. Je kunt er zeker 1 a 2 wasbeurten mee doen, maar was je bijvoorbeeld alleen de pootjes of onder de buik, dan kan deze ook veel langer mee.

Uiteraard zijn we ontzettend benieuwd wat je vindt van je sample. Ben je overtuigd? Hier kun je onze full size soapbars vinden. We hebben altijd een divers aanbod qua geuren.

Welke geur sample heb jij gekregen?

Laat een opmerking achter