Martini dogshow 4 en 5 maart 2023 - Bobba Bars

Martini dogshow 4 en 5 maart 2023

Door Aldwin Boer op Mar 10, 2023

Afgelopen weekend waren wij met onze Bobba Bars stand aanwezig op de Martini Dogshow in Groningen. Weer een hele nieuwe ervaring voor ons!

Voor het eerst hadden we Bobby meegenomen naar een evenement. De hondenshow was immers dichtbij genoeg, dat we hem altijd thuis af konden zetten als dit nodig was. Bobby heeft zich het hele weekend ontzettend goed gedragen en was een echte mascotte. Wel koos hij ervoor om ons op zondag voornamelijk aan te moedigen vanuit zijn mand. De nieuwigheid was er toen wat af, we zijn heel trots op hem dat hij zo goed met zo'n groot evenement om kon gaan.

We hebben er echt van genoten om alle soorten honden voorbij te zien komen en hebben veel geleerd over de verschillende visies op vachtverzorging. Voor ons ontzettend interessant, zodat we uiteindelijk ons assortiment hier zo optimaal mogelijk op aan kunnen laten sluiten. Tevens hebben we hele enthousiaste reacties gehoord op ons concept, waar we natuurlijk altijd erg blij van worden!

Verder hebben we ook heel veel honden mogen aaien en veel geleerd over hoe een hondenshow gaat en in elkaar zit. Het hoogtepunt was natuurlijk kijken bij de corgi's, waarbij we ook fokkers van familieleden van Bobby hebben ontmoet.

Het leuke van een evenement zo dichtbij huis, is ook dat vrienden en familie een kijkje kon komen nemen in de stand. Zo kwam een vriendin langs met haar puppy en ook Aldwins ouders kwamen even kijken. We hebben er hele leuke dagen van gemaakt en kijken al uit naar het volgende evenement!

 

 

Laat een opmerking achter