Nieuw: badjassen van RAWR Pets - Bobba Bars

Nieuw: badjassen van RAWR Pets

Door Aldwin Boer op Feb 22, 2023

Sinds december zijn we bezig met een heel leuk project: het toevoegen van badjassen aan onze webshop! Deze worden handgemaakt door RAWR pets! Wat wij erg belangrijk vinden, is dat de badjas zo duurzaam mogelijk is. Verder wilden we heel graag samenwerken met een merk dat de badjassen ook echt zelf maakt, waardoor er geen onnodige voorraden in de keten worden aangelegd. Na wat overleg hebben we in december 2022 samen afgesproken en onze ideeën besproken aan het strand. Mango en Bobby konden het ook goed met elkaar vinden, een goede match op veel vlakken dus!

Hieronder stelt Iris (de eigenaresse van RAWR) zich aan je voor:

Toen Iris in 2022 in een burn-out belande besloten Robert en Iris om een puppy te adopteren. Dankzij het knuffelen en wandelen knapte Iris enorm op. Toen zij na jaren weer plaats nam achter de naaimachine was het als thuis komen. Een vergeten passie laaide weer op. Nu kan ze niet bedenken hoe ze ooit zonder handwerk zichzelf had kunnen zijn, alsof ze een stukje van haarzelf was kwijtgeraakt, vergeten.

Creëeren en handwerk is Iris haar levensbehoefte nummer één. Het is meer dan een passie, het is een communicatiemiddel, een staat van zijn, het is levenskracht.

Hieronder een korte introductie van RAWR pets:

Toen wij Mango als baby Labradoodle adopteerde begon de zoektocht naar bandjes en een riem welke zijn karakter evenaarde. Dat bleek erg lastig te zijn. Daarom besloten wij om ze zelf te gaan maken! Gewoon, aan onze keukentafel. 

Wij werken beide met liefde achter de naaimachine. Met zorg stellen wij de banden en accessoires samen om een mooie collectie samen te stellen. 

Zo creëeren wij een handgemaakte collectie voor honden en katten, duurzaam gemaakt in Nederland.

Duurzaamheid is voor ons enorm belangrijk. Geen producten die van hot naar her verscheept worden en waar jut en jul allemaal weer aan tussen zitten. Wij maken gewoon voor jou. Simpel.

Wil je meer weten over RAWR pets? Neem zeker eens een kijkje op de website!

Wat extra cool is, is dat RAWR pets ook een aantal speciale Bobba Bars gaat voeren in haar eigen assortiment. Deze worden speciaal voor RAWR pets gemaakt. Iris maakt ook hele toffe bandanas, halsbanden en riemen. In de toekomst zal het assortiment verder uitbreiden, dus het is zeker de moeite waard om RAWR te volgen.

https://rawr-pets.nl/over/

Laat een opmerking achter