Potenbalsem - Bobba Bars

Potenbalsem

Door Aldwin Boer op Mar 08, 2023
Koning Winter is nog niet verjaagd, helaas zitten er weer koudere dagen aan te komen. 
Gedurende kouder weer, kunnen de zooltjes van jouw hond sneller uitdrogen en gaan scheuren. Om deze te verzorgen, kun je de Bobba Bars Potenbalsem gebruiken. Deze verzorgende balsem zorgt ervoor dat de zooltjes gehydrateerd blijven, wat ze beschermt tegen scheuren.
Pro tip: als er gestrooid is, kun je de balsem ook gebruiken voor het wandelen. Deze balsem zorgt er dan voor dat het zout niet in de kussentjes kan trekken. Bij thuiskomt, droog je de pootjes van jouw hond goed af (ook de zooltjes en tussen de zooltjes) en smeer je indien gewenst een nieuw laagje potenbalsem op. Zo bescherm jij jouw viervoeter tegen de vervelende bijtende werking van strooizout.
Onze potenbalsem is gemaakt van zoveel mogelijk ongeraffineerde ingrediënten. Zo kan het zijn dat je de sheaboter en cacaoboter lichtjes ruikt. Door het gebruik van ongeraffineerde ingrediënten, is de potenbalsem veilig op te likken door jouw hond. Echter, de potenbalsem is natuurlijk niet bedoeld om op te eten, dus het beste kun je deze dun aanbrengen op en tussen de kussentjes.
 
Wanneer je de potenbalsem binnenkrijgt, zul je zien dat deze vrij hard is geworden. Als je de potenbalsem wilt gebruiken, scoop je een beetje potenbalsem met je nagel uit het potje. Verwarm de balsem even kort tussen je handen tot deze vloeibaarder wordt. Daarna kun je deze dun uitsmeren.
Potje leeg? We hebben voor deze potjes gekozen, omdat je deze kunt hergebruiken. Was ‘m af en je kunt hem mooi gebruiken om een restje van je Bobba Bar in te bewaren, of je kunt hem gebruiken om bijvoorbeeld cosmetica mee te nemen op vakantie. Ook zijn zulke potjes ideaal om bijvoorbeeld oordopjes met draad in te bewaren, zodat je ze makkelijk kunt vinden voor een Teams-meeting op werk.
 
Er zijn ontzettend veel toepassingen voor te bedenken, weggooien is echt niet nodig #antiverspilling. 
Je shopt onze Potenbalsem hier.
Bobba Bars - Potembalsem

 

Laat een opmerking achter