Upgrade jouw badkamer met een keramieken zeepbakje - Bobba Bars

Upgrade jouw badkamer met een keramieken zeepbakje

Door Aldwin Boer op May 16, 2023

Misschien ben je 'm al tegengekomen in de webshop: het zeepbakje van keramiek. Onze soapbars mogen dan wel voor honden zijn, maar onze items mogen ook best mooi in jouw assortiment staan toch?

Upgrade jouw badkamer tot een luxe spa voor jou & jouw hond met dit mooie item. Jaloers op jouw hond? Shampoobars en blokzeep passen er ook op, dus je kunt 'm ook gewoon voor jezelf houden.   

Wist je dat de manier van bewaren van jouw soapbar de levensduur met een (flink) aantal wasbeurten kan verlengen? Laat na gebruik van de Bobba Bar de soapbar even drogen en leg deze in het zeepbakje. 

Aan het begin is jouw Bobba Bar iets groter dan het keramieken zeepbakje, zodat de lucht goed onder de soapbar kan circuleren. Zou kan je soapbar tussen het gebruik door goed opdrogen en dit zorgt ervoor dat de soapbar langer meegaat. 

Bewaar jouw Bobba Bar(s) het liefste op een droge plek, zonder direct daglicht. Zeker de bars waar natuurlijke klei aan is toegevoegd, verkleuren na verloop van tijd als deze worden blootgesteld aan zonlicht.

Gebruik je een zeepzakje? Haal de soapbar dan na het wassen uit het zakje en laat deze separaat drogen. 

Tip! Dit zeepbakje is ook ontzettend leuk om cadeau te geven. 

Laat een opmerking achter