Wølv celebrates Galentine’s - Bobba Bars

Wølv celebrates Galentine’s

Door Aldwin Boer op Feb 20, 2023

12 februari stonden wij voor de tweede keer met onze stand op een evenement. Dit keer zijn we afgereisd naar Gooik om als standhouder aanwezig te zijn bij Wølv celebrates Galentine’s.

Sharon van Wølv hebben we in december leren kennen bij het eerste evenement waar we met onze stand stonden (hondenkerstmarkt in Aalst). Daarna heeft ze ons uitgenodigd om ook te komen, zo geschiedde. Gooik is voor ons bijna 4 uur rijden, dus we besloten het hele weekend naar België te gaan en op zondag dus het evenement bij te wonen. Een topidee, al zeg ik het zelf.

Natuurlijk moesten de voorbereidingen nog wel getroffen worden, dus we waren al weken bezig met het maken van de voorraad, het verbeteren van onze stand, passen en meten in de auto (kan toch altijd meer in een Seat Ibiza dan je denkt), etc. etc. Toen we Bobby en Bas naar de oppasadressen hebben gebracht, waren we echt klaar om te gaan! Eerste stop: Brussel!

Aldwin en ik waren beide nog nooit in Brussel geweest, dus het was ontzettend leuk om een nieuwe stad te ontdekken. Wel hebben we ons verkeken op de drukte in de binnenstad, waardoor we uiteindelijk niet alles hebben gezien en zeker nog een keer terug moeten. Uiteindelijk hebben we nog lekker een hapje gegeten en vertrokken we naar onze Airbnb. Deze lag nog een half uur rijden van Brussel, in een prachtig oud pand. Die avond hebben we de laatste voorbereidingen getroffen, alle apparatuur opgeladen en toen waren we er echt echt echt (check, check, dubbel check) klaar voor!

De wekker ging gelukkig niet heel erg vroeg, omdat we pas vanaf 10 uur konden opbouwen. Ideaal op een zondagochtend! 😉. Uiteindelijk stond onze stand binnen mum van tijd, waardoor we ook ruim de tijd hadden om andere mensen te helpen (looking at you Kelly). Rond 12 uur druppelden de eerste mensen binnen en begon de treasure walk. Leuk om te zien dat er druk geshopt werd, bij hele verschillende standhouders. Voor ieder was er wat wils!

Wat leuk om te zien dat een aantal bezoekers ons al volgden, ons verhaal kenden en enthousiast waren over onze producten. We kregen zelfs van een aantal mensen te horen dat sommige enthousiastelingen zo blij waren met onze hondenzeep, dat ze hier inmiddels ook zelf mee douchen. De sfeer was top en volgens mij hebben zowel standhouders als bezoekers het enorm naar hun zin gehad. Ondanks dat het evenement tot 5 uur duurde, bleven een aantal bezoekers nog gezellig hangen en begonnen we daarna pas met afbouwen.

Het afbouwen van onze stand was ook snel klaar en daarna hebben Aldwin en ik een restaurant in de regio gezocht. Na een lekkere maaltijd zaten we beide slaperig in het restaurant de dag na te beleven en zijn we maar snel naar de Airbnb vertrokken. ’s Avonds werden we door de eigenaresse van de Airbnb gevraagd of we de volgende dag mee wilden naar haar ezelopvang, dus hebben we onze plannen gewijzigd en zijn we bij de ezels gaan kijken. ’s Ochtends wisten we dat we een goede keuze hadden gemaakt, we komen nog wel een keer terug voor de rest van de stad, we waren beide wel toe aan een rustige dag haha! Na een aantal ezels geaaid te hebben, kozen we ervoor om naar huis te rijden. ’s Avonds zijn we weer herenigd met onze eigen beestjes, hoe fijn!

We kijken terug op een gezellig evenement met een hele fijne, relaxte sfeer. Zo leuk om ook nieuwe standhouders te leren kennen, ik kan niet wachten om Bobby een keer mee te nemen zodat hij ook een lekkere Pupcake van Stella's Pupcakes kan uitproberen. Ook leuk om ‘oude’ (we zijn pas 4 maanden bezig mind you) bekenden weer te zien. Zo leuk hoe deze community ook bij elkaar komt shoppen en elkaar helpt wanneer het nodig is. Sharon heeft beloofd dat Wølv nog meer gaat organiseren, dus zeker de moeite waard om Wølv te volgen. Wie weet zien we elkaar daar!

Laat een opmerking achter