Retouren of ruilen

Ruilen

Ontvang je toch liever een ander product? Op onderstaande manier kun je de gekochte Bobba Bar ruilen voor een andere geur:

 • Stuur een email naar hello@bobba-bars.nl met de vermelding van het bestelnummer.
 • Welke Bobba Bar je graag zou ontvangen in plaats van de ontvangen Bobba Bar. 
 • We vragen je de ontvangen Bobba Bar retour te sturen. De kosten voor het retourneren komen voor de besteller. Kijk hierbij vooral je baasje even lief aan, of hij of zij het voor je wil betalen.
  Retourneren dient zoveel mogelijk in de originele verpakking te geschieden. In ieder geval mag het product niet gebruikt zijn. 
 • Na ontvangst van de retourzending, zullen wij zo snel mogelijk de aangepaste bestelling verzenden. Wij nemen deze verzendkosten voor onze rekening. 
 • Is je nieuwe keuze goedkoper? Dan betalen wij het verschil zo snel mogelijk aan je terug (zie hiervoor onze algemene voorwaarden). 

Wil je meer informatie over dit proces? In onze algemene voorwaarden hebben wij dit uitgebreider beschreven. 

 

Retourneren 

Het doel van Bobba Bars is om producten te leveren waar hond, milieu en baas blij van worden. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over onze producten of service, neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.

Als consument mag je je bestelling binnen 30 dagen retourneren. De geldende voorwaarden hiervoor kun je vinden in onze algemene voorwaarden (onder herroepingsrecht).

 • Stuur een email naar hello@bobba-bars.nl met de vermelding van je bestelnummer.
 • Wij leren graag van je, dus het zou ons enorm helpen als je hierin ook zou willen aangeven waarom je (een gedeelte van) je bestelling wilt retourneren. Uiteraard is dit niet verplicht. 
 • Je kunt het pakketje terugsturen naar onderstaand adres. De kosten voor verzending zijn voor de besteller. 
 • Het helpt ons enorm als je de email ook zou willen toevoegen aan de bestelling. Mocht je vanuit milieuoverweging liever niet teveel printen, zou je dan in ieder geval het ordernummer willen toevoegen? Dit maakt terugbetaling een stuk sneller.
 • Na ontvangst van je retour zullen wij je op de hoogte stellen van het ontvangen pakket en zullen we de order zo spoedig mogelijk aan je terugbetalen. 

Wil je meer informatie over dit proces? In onze algemene voorwaarden hebben wij dit uitgebreider beschreven. 

Het retouradres is als volgt: 

Bobba Bars 

T.a.v. Retouren

Havezathenlaan 102

9301SL  Roden 

Nederland 

hello@bobba-bars.nl 


Vergeet niet om de verzendbevestiging van de postdienst goed te bewaren! 

We zijn over het algemeen erg snel in het beantwoorden van e-mails. Heb je binnen 14 dagen geen bericht van ons ontvangen omtrent het ruilen of retourneren van je items? Stuur dan vooral even een mail naar hello@bobba-bars.nl, waarschijnlijk is er dan iets misgegaan!