Verzending en bezorging

Levertijden

Onze Bobba Bars worden verzonden naar Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Wil je bij ons bestellen vanuit een ander land? Super leuk! Neem dan zeker even contact met ons op, zodat we de verzending kunnen bespreken. 

Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL en worden over het algemeen binnen 2 a 3 dagen verpakt en verzonden. Helaas hebben wij minder invloed op de daadwerkelijke levertijd van PostNL, maar wij doen in ieder geval alles dat in onze macht ligt om het pakket zo snel mogelijk bij jou bezorgd te krijgen.
Heb je een spoedpakketje, bijvoorbeeld voor een verjaardag? Neem dan zeker even contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden. 

Leverdagen

PostNL levert op dinsdag tot zaterdag onze pakketjes af. 

Track en Trace

Al onze pakketten worden met Track & Trace verzonden. Zodra jouw bestelling is klaargemaakt is voor verzending, wordt er een Track & Trace code aangemaakt. Per e-mail worden je hond & jijzelf op de hoogte gebracht van de voortgang van de bestelling. 

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van je order en worden automatisch berekend bij het afrekenen. 

Bestellingen boven de €40 worden in Nederland gratis verzonden!

Je bestelling ophalen?

Helaas is het niet mogelijk om je bestelling persoonlijk bij Bobba Bars op te halen. Omdat wij een webshop zijn, hebben wij geen fysieke winkel of afhaalpunt. 

Niet thuis?

Geen probleem bij onze pakketjes! Omdat onze bars door de brievenbus passen, hoef je niet speciaal thuis te blijven voor onze pakketjes. Jouw hond kan dus met een gerust hart uitgelaten worden!